Su Geçirmez Zemin BoyasıHaberler

 

Su Geçirmez Zemin Boyası Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Su geçirmez zemin boyası birçok kişinin yeni yeni duymaya başladığı ve ne işe yaradığını merak ettiği boya grupları arasında yer almaktadır. Özellikle son yıllarda hemen her iş kolunda su geçirmeyen boya kullanımının artış göstermesi bu boya türünün özelliklerini ve kullanım alanlarının da merak edilmesine neden olmuştur.

Su geçirmez zemin boyası, reçine özlü bir yapısı olması sebebiyle işlemin uygulandığı bölgelere hem estetik hem de mekanik açıdan birçok imkân sağlamaktadır. Sizler de evinizi veya ofisinizi göz alıcı bir hale getirmek isteyenlerden ve devamlı hijyenik kalmasını isteyenlerden iseniz mutlaka yazımızın devamına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Epoksi Boya Nerelerde Kullanılır?

Su geçirmez zemin boyası avantajları nedir? Sorularına yanıt vermek gerekirse öncelikle yüzde yüz sızdırmazlık özelliği sunan, yapıldığı alanlarda anti bakteriyel özellik sunan ve kolay temizlenebilir bir yanı olmasından dolayı sık tercih edilen ürünlerden bir tanesi haline dönüştüğünü söylemek isteriz. Su geçirmez zemin boyası aynı zamanda uygulandığı bölgede bakteri üretimini engellediğinden dolayı hijyenik koşulların sağlanması gereken okul, hastane, laboratuvar ve gıda ürünlerinin yapıldığı yerlerde sık tercih edilen zemin işlemleri arasında yer almaktadır. 

Hazır bu iş yerlerinden bahsetmişken Epoksi kullanım alanları nerelerdir? Sorularına da tam anlamı ile cevap vermek isteriz. Öncelikle belirtmek isteriz ki dekorasyon açısından hem iç mekân hem de dış mekân için oldukça sık tercih edilmektedir. Şekil verilebilir bir özellik sunması da dekorasyon amaçlı hayal gücünü oldukça genişleterek kullanım alanını artırmaktadır.

Hemen her alanda ve her iş kolunda kullanılabilecek su geçirmez zemin boyası genellikle yukarıda saymış olduğumuz yerler haricinde endüstriyel alanlarda ve insan gücünün çok yoğun olduğu iş kollarında tercih edilmektedir. Ancak sadece buralar için mi uygun: Tabi ki hayır, evinizde ofisinizde asfalt yapımında ya da otopark alanlarında kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Sunmuş olduğu hijyenik koşulların yanı sıra darbeye dayanıklı yanı da tercih edilmesinde büyük etken rol oynamaktadır.

Epoksi Boya Su Geçirir Mi?

Epoksi boya su geçirir mi? Soruları da oldukça sık sorulan sorular arasında yerini almaktadır. Epoksi boya, Su geçirmez zemin boyası olarak yüzde yüz sızdırmazlık garantisi sunan mükemmel bir kimyasal üründür. Özünde bulunan reçine sayesinde hemen kuruyabilen ve istenilen şekli alabilen bir öze sahiptir.  Ancak özellikle sızdırmazlık için bir alana bu işlem uygulanacak ise asla kış aylarında yapılmasını tavsiye etmemekteyiz.

Bu işlem özellikle yaz ayında asfaltın tamamen nem dengesini kaybettiği ve kupkuru olduğu zamanlarda yapılması önerilmektedir. Bu işlem uygulandıktan sonra yedi gün oturma süreci beklenmektedir. Yedi günün sonunda her ne olursa olsun yüzde yüz, suyu üzerinde tutma ve asla altına geçirmeme garantisi verilmektedir. Su geçirmez zemin boyası hemen her alanda kullanılan bir tür ve memnun kalınan boyama işlemleri arasında yer almaktadır.

Su Geçirmez Zemin Boyası Epoksi Boya Fiyatları

Su geçirmez zemin boyası olan Epoksi boya fiyatları da kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Ancak net fiyatlar web sitemizde bulunan irtibat numaraları üzerinden bizlere ulaştığınız zaman söylenebilmektedir. Boyaların çeşitliliği ve özelliklerine aynı zamanda marka farkına göre fiyatlandırılma işlemi uygulandığından dolayı burada verilen fiyatlar doğru olamayacaktır.

Siz de evinize, ofisinize ya da endüstriyel alanlarda su geçirmez zemin boyası işlemini uygulatarak rahat bir nefes almak istiyor iseniz web sitemizde bulunan irtibat numaralarımızdan ya da iş yerimize gelerek daha detaylı bilgilere sahip olabilir bu zemin boyasının faydalarından yararlanabilirsiniz.